lauantai 18. heinäkuuta 2015

Junnut perillä ja kisat avattu

Valmennusseminaari jatkui aamulla klo 9. Aluksi Karlis Rubins esitteli ensi kesän junnujen EM-parikisoja. Ne järjestetään heinäkuussa Liepajassa, Latviassa. EBL:n juniorien Facebook-sivulla julkaistun kuvan avulla voi voittaa kisoihin ilmaisen matkan.

Sitten kävimme läpi eri maiden juniorileirikokemuksia ja mietimme juniorien kilpailutoimintaa. Samoin koululaisbridge palasi aiheisiin. Tarkoituksena on kartoittaa tutkimuksia bridgen positiivisista vaikutuksista. Varsinaiseen kilpabridgen valmennukseen ei tässä seminaarissa päästy, mutta vuoden päästä Latviassa on luvassa uusi tapaaminen.

Junnut matkasivat Tromssaan kahden vaihdon tekniikalla. Tätä odotellessa itse kävin kapteenien kokouksessa. Kiintoisin asia oli toki se, että U26 avaa kisaurakan BBO-matsissa Ranskaa vastaan klo 10 (Suomen aikaa klo 11)! Junnujen muut matsit huomenna ovat Wales ja Puola. Koululaisilla vastassa ovat Saksa, Hollanti ja Tsekki. Pelaajamme saapuivat Tromssaan klo 19 eli juuri sopivasti varaamaan parhaat paikat ruokajonoon avajaisten jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti