perjantai 17. heinäkuuta 2015

EM-blogi auki

Pian on taas kahden vuoden välein järjestettävien junnujen EM-kisojen aika. EM-2017-projektin ja kahden junnujoukkueen kunniaksi kirjoittelemme kuulumisista tällä kertaa blogiin.

Itse saavuin Tromssaan jo hyvissä ajoin eilen (torstaina) aamupäivästä. Olin miettinyt, että voisin jopa kävellä kentältä keskustaan. Vastassa oli kuitenkin todella kylmä ilma: hupparissa ja verkkatakissakin meinasi palella. Niinpä tyydyin bussiin, jonka viiden kilometrin matkaan kuului 1,7 km tunnelia. Kävelemistä olisi voinut riittää...

Sen puolesta kuntoilu olisi onnistunut paremmin, että viime hetkillä olin vähentänyt matkalaukkuja niin, että tyydyin pelkkiin käsimatkatavaroihin. Tähän syynä oli se, että mukanani ei ollutkaan sponsori-t-paitoja. Ne eivät halunneet tulla mukaani Onnelasta keskiviikkona vaan saapuvat junnujen mukana lauantaina.

Pienen totuttelun jälkeen ulkona tarkeni hetken jo pelkässä t-paidassakin. Hieman jos aurinko näyttäytyisi, voisi lämpötila kivuta jopa lähelle 20 astetta. Toivon mukaan aurinko vielä jossain vaiheessa ilmestyy näkyviin. Tromssa on sen verran pohjoisessa, että aurinko on laskemassa seuraavan kerran vasta noin viikon kuluttua. Vain pilvet ovat paisteen tiellä.

Oma ohjelmani alkoi aamulla juniorivalmennusseminaarilla. Esittelyjen jälkeen mietimme ryhmissä suunnitelmia koululaiskurssien toteuttamiseksi. Tämän jälkeen Israelin koululaisprojektin vetäjät kertoivat bridgen saamisesta kouluihin. Tärkein pointti oli: bridgen pelaaminen on hauskaa! Seminaari jatkuu vielä aamulla.

Junnut saapuvat siis huomenna, lauantaina, jolloin vietetään kisojen avajaisia. Esittelemme myöhemmissä postauksissa molemmat joukkueet (U25 ja U20) sekä pelipaidat. Tositoimiin juniorit pääsevät sunnuntaina. Viimeiset matsit ja päättäjäiset ovat viikon päästä lauantaina ja kotiinpaluu sunnuntaina.

Jotta tämä teksti ei näyttäisi liian tylsältä, liitän mukaan vielä sitäkin tylsemmän kuvan. Kapteenin, Bridge Finland -paidan ja Onnela-pipon sijaan se kuvaa lähinnä sitä, kuinka hankalaa selfien ottaminen ipadilla on. Onneksi junnut saapuvat pian, joten parempiakin kuvia on luvassa!

3 kommenttia: