lauantai 18. heinäkuuta 2015

Junnujen matka Norjaan

Me junnut lähdimme lauantaina aamuyöstä liikkeelle. Varsinkin meille vanhemmille junnuille nämä yöt ennen pelireissua ovat ennestään tuttuja ja tiedossa oli ettei unta niin hirveästi tule saatua. Lentomatka oli tosiaan kahdella vaihdolla, joista toinen peräti kuusi tuntia pitkä. Lennoilla kun ei ruokaa tarjottu, ensi töiksemme (kunhan saatiin ensin Väinö, Tatu ja Aleksi takaisin sisään turvatarkastuksesta heidän eksyttyä väärään suuntaan koneesta tullessa) etsimme kivan oloisen ruokailupaikan. Hampurilaisia siinä tuli sumplittua suuntaan sun toiseen, kun kaikki näyttivät samanlaisilta ja Väinölle piti saada se jossa on pekonia ja lopuista Hermannille se jossa ei ole majoneesia. Kaikki kuitenkin sai syötyä ja sitten alkoikin nukuttamaan.

Oslossa ja Trondheimissä oli aivan kamala sää. Oli tuulista ja sateista ja ihan harmaata (ihan tulee Suomi mieleen...) ja vähän pelotti, että kuinkahan kylmää Tromssassa sitten on. Perille saavuttuamme saatiinkin sitten todeta, että lämpötila on mukavan lämmin, muttei kuuma (n. 18 astetta), ja aurinko paistaa. Bussi, jolla pääsee keskustaan, löytyi matkalla taksien luo ja sillä sitten päästiin lähelle hotellia, jossa kuviteltiin asuvamme. Perillä selviskin, että se oli paikka, jossa on illan tervetuliaistilaisuus ja ruokailut ja yövytäänkin parin minuutin kävelymatkan päässä. Tilaisuus oli kerennyt alkamaan, joten vaihdettiin äkkiä joukkuepaidat päälle ja mentiin saliin kuuntelemaan loput puheet ja EBL:n hymni. Ruokailun jälkeen käytiin tutustumassa hotelliin ja pelipaikkaan ja opeteltiin vähän reittejä paikasta toiseen.

Viime ja tämän vuoden kisamatkoilla olen tutustunut jonkin verran ulkomaalaisiin junnuihin, ja jo tänään lyhyessä ajassa ja pienessä kiireessä onnistuin parin kaverin kanssa jo vaihtamaan pikaiset kuulumiset ja nopeat halit. Viikon aikana toivottavasti pääsee sosialisoitumaan vähän enemmänkin kaikkien tuttujen kanssa ja kenties tulee joku uusikin tuttavuus hankittua.

Huomenna päästään sitten jo tosi toimiin. Parasta peliä pyritään pelaamaan unohtamatta pitää hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti